ArsenMoriendi

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poznám...

Poznám farby spektra, čo sa lámu v dúhe. Poznám tvoj úsmev, keď ťa provokujem. Poznám sled viet, ktoré vyslovíš. Poznám mrákoty na tvojom čele, keď ťa niečo trápi. Poznám výboj našich tiel. Poznám čo svet chcel a dal mi.
Poznám ako veje vánok k nám. Poznám to, čo som kedysi nepoznala. Poznám keď sa niečo deje zas. Poznám, keď som ti napospas. Poznám dej nášho románu. Poznám ríšu mnohých krás. Poznám ako skončíš ty i ja. Poznám ako kráčaš ulicou. Poznám labutie jazero v tvojej duši. Poznám diela od Shakespeara, ktoré cituješ. Poznám ako rýchlo beží čas. Poznám zvuk zvonov, keď musíš ísť. Poznám svoju ďalšiu voľbu. Poznám ako sa vedia plniť sny. Poznám tvoje oči naspamäť. Poznám ako sa ti dvíha hruď. Poznám tvoju vôňu. Poznám lásky plný svet, či peľu kvet. Poznám ako ma chytíš za ruku. Poznám to všetko zhora i zdola. Poznám tvoj hlas, keď sa hneváš. Poznám záhyby tvojho tela. Poznám les, ktorým sa prechádzaš. Poznám ako dlho prezvoníš, ako ma pozdravíš, a ako sa so mnou rozlúčiš. Poznám iskru, čo ti tleje v očiach. Poznám tvoje myslenie. Poznám keď mi klameš, i keď sa ma bojíš, že ti na to prídem. :D Poznám tvoje pery, úsmev, nos. Poznám čo bude nasledovať. čo povieš ty, čo ja.

Poznám ťa. A môžem ti to dokázať.

Ako by to mohlo byť | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014